Levensloop bestendig wonen

Hewi 800 toilet combinatie

Harmonische rondingen met een heldere lijn
De klassieke HEWI designproducten met ronde buis uit de series 477 / 801 maken al decennialang een vast bestanddeel uit van de internationale architectuur. Het grote en langdurige succes van deze producten ligt aan hun harmonische en functionele vormgeving. HEWI haakt daarop in door een doorontwikkeling met eigentijdse retro-implicaties.

Onze eigen klassiekers waren medebepalend voor het nieuwe systeem 800, dat reeds bij de start van de serie een grote diversiteit aan toepassingen in het object en absolute doorlopendheid qua vorm met een groot aantal sanitaire accessoires en barrièrevrije producten biedt.

Het doorlopende vormprincipe van systeem 800 kan duidelijk worden afgelezen en afgeleid: grote harmonische radiussen en de consequente vorm- en volumereductie verlenen de producten hun unieke design – puur, rechtlijnig en toch emotioneel.

Bij het systeem 800 worden de verschillende houders en elementen van chroom of wit naar keuze met inzetstukken van kunststof of gesatineerd glas gecombineerd.

Er is een modern systeem ontstaan, dat zowel in sterk gefrequenteerde sectoren als op de privé badkamer wordt toegepast.hewi 800 toilet combinatie

sanitair

[8 producten]

Hewi

opklapbare wandsteun 800 duo 700 mm wit
Omschrijving

Hewi

opklapbare wandsteun 800 duo 900 mm wit
Omschrijving

Hewi

opklapbare wandbeugel 800 mono 600 mm wit
Omschrijving

Hewi

wc-borstelgarnituur 800
Omschrijving

Hewi

toiletrolhouder 800
Omschrijving

Geberit

Duofix speciaal UP320 met voorbereiding voor armsteunen
Omschrijving

Geberit

bedieningsplaat Rumba spoel/stop glans chroom
Omschrijving

Villeroy & Boch

subway wandcloset
Omschrijving